Zomercarnaval  Rotterdam

Steun ons

Al vanaf

€1,-

kan je ons steunen

Steun ons

Elk jaar viert Zomercarnaval Rotterdam de culturele diversiteit van Nederland en de rest van de wereld. Het evenement is gratis toegankelijk voor iedereen, maar het organiseren ervan kost jaarlijks veel geld en de organisatie draait voornamelijk op vrijwilligers.

Om ervoor te zorgen dat we elk jaar weer een spectaculaire en multiculturele editie kunnen organiseren en het evenement toegankelijk blijft voor iedereen, hebben we jouw steun nodig. Op deze pagina hebben we enkele manieren opgesomd waarop je ons kunt helpen en steunen, zodat we er samen voor zorgen dat Zomercarnaval Rotterdam gevierd blijft worden in Nederland.

Word donateur

Elk bedrag, groot of klein, maakt een verschil. Met jouw donatie kunnen wij ons evenement blijven organiseren en ervoor zorgen dat het elk jaar weer beter wordt

Boek onze King en Queen

Boek onze King en Queen voor jouw evenement, feest of speciale gelegenheid en maak van jouw event een onvergetelijke ervaring. Door ons te boeken steun je direct onze organisatie en kunnen wij ons blijven richten op het vieren van culturele diversiteit.

Interesse? Neem via het contactformulier contact met ons op en gebruik als onderwerp ‘King & Queen boeken

Word lid van de vriendenloterij

Door lid te worden van de vriendenloterij steun je niet alleen Zomercarnaval Rotterdam, maar maak je ook kans op mooie prijzen. Een win-win situatie dus!

Neem contact met ons op via het contactformulier en gebruik ‘algemene vraag / feedback‘ als onderwerp voor een snelle verwerking van uw lidmaatschap

Word vrijwilliger

Wil jij deel uitmaken van ons team en meehelpen met de organisatie van ons evenement? Word dan vrijwilliger bij Zomercarnaval Rotterdam. Door vrijwilliger te worden steun je ons direct en krijg je de kans om achter de schermen te kijken van ons evenement.

Ga snel naar onze ‘Word-vrijwilliger’-pagina en bekijk alle openstaande vacatures!