Zomercarnaval Rotterdam

Royalty Election

Naast diversiteit, nu ook meer inclusiviteit binnen Zomercarnaval Royalty Election 

Royalty Election

Zomercarnaval heeft zijn Queen Election vernieuwd en presenteert de nieuwe Zomercarnaval Royalty election. Voor het eerst in de geschiedenis van het evenement kunnen kandidaten, naast Queen Zomercarnaval, nu ook strijden voor de titel van King Zomercarnaval. Deze verandering markeert een belangrijke stap naar meer inclusiviteit en diversiteit binnen de verkiezing.

De Royalty Election is de feestelijke aftrap van Zomercarnaval Rotterdam en biedt de kans om de nieuwe Queen Zomercarnaval of King Zomercarnaval te worden. De gekozen Queen en King Zomercarnaval zullen prominent aanwezig zijn tijdens de Zomercarnaval Straatparade. Één jaar lang zullen ze de titel dragen en samen als ambassadeurs optreden als het gezicht van Zomercarnaval Rotterdam en Stichting Zomercarnaval Nederland. Ze zullen het evenement en de organisatie vertegenwoordigen, zowel binnen als buiten Nederland.

De Royalty Election biedt een unieke kans om deel te nemen aan één van de grootste culturele evenementen van het jaar. Deelnemers krijgen de kans om hun persoonlijke vaardigheden, talenten en charisma te tonen in verschillende rondes. Daarnaast worden ze in de verschillende bootcamps getraind op onder andere sociale vaardigheden, mediatraining en presentatievaardigheden voor het grote moment: de finale ronde op 6 juli 2024 in De Doelen Rotterdam.

Dus ben jij op zoek naar een uitdaging en wil je deel uitmaken van de opwindende sfeer van Zomercarnaval Rotterdam? Meld je dan nu aan en laat zien waarom jij de nieuwe Queen of King Zomercarnaval verdient en beleef een onvergetelijke ervaring.

“Sharicia Hasham en Orwin Gomes één jaar lang ambassadeur van Zomercarnaval Rotterdam”

King Kevin Gumbs tijdens zijn optreden op Zomercarnaval Royalty Election 2022
Queen Ana Tromp tijdens haar show bij Zomercarnaval Royalty Election 2022

Over deelname

Reglement ZRE 2024

De inschrijving is geopend.
Schrijf je nu in!