Inschrijfformulieren 2023 zijn NU live!

Inschrijfformulieren 2023 voor de verschillende evenementen zijn NU live.
Queen Ana Tromp en King Kevin Gumbs op een praalwagen tijdens de Straatparade 2022
0 reacties
30 januari 2023

Schrijf je nu in!

We zitten bijna een maand in het jaar 2023 en ondertussen zijn wij druk bezig met het treffen van de voorbereidingen om 8, 28 & 29 juli 2023 een prachtige 36e editie van Zomercarnaval Rotterdam neer te zetten in de Doelen (Royalty Election) en in de binnenstad van Rotterdam (Warming-up, Lighting parade, Mercado & de Straatparade).

Carnavalsgroepen

Vanaf 2 december 2022 konden carnavalsgroepen zich via de intentieverklaring aanmelden en velen hebben dit gedaan.

Vanaf nu kunnen deze carnavalsgroepen het inschrijfformulier invullen om zich in te schrijven voor de Straatparade en/of de Royalty Election.

Ga naar de Straatparade-pagina om je als groep in te schrijven

Royalty Election

Ben jij onze nieuwe King of Queen Zomercarnaval? Vanaf 1 februari 2023 zal de inschrijfperiode officieel van start gaan! Bekijk de Royalty Election-pagina op onze website voor de geldende voorwaarden, het reglement en het inschrijfformulier.

 

Mercado

Wilt u een standplaats huren voor de Mercado? Inschrijving opent binnenkort! Ga dan naar de Rotterdam Unlimited website voor de voorwaarden, tarieven en het inschrijfformulier

Gerelateerde berichten

Genomineerden 2022

Genomineerden 2022

Genomineerden 2022 Op zondag 25 september aanstaande reiken we de prijzen uit. Op deze pagina vindt je alle genomineerden van de Straatparade 2022, oplopend gesorteerd op groepsnummer. De genomineerden strijden om de prijzen in de volgende categorieën: Beste groep...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *